Сектрон Електроникс

За нас

Сектрон Електроникс ООД е основана през август 2004 год. с централен офис в София и е дъщерна фирма на СЕКТРОН Охранителни и Комуникационни Системи ООД.

Основните дейности на компанията са свързани с автоматизиран и ръчен монтаж на електронни компоненти.

В компанията работи екип съставен от млади, амбициозни и високо квалифицирани кадри, който съчетан с дългогодишният опит на СЕКТРОН ООД гарантира бързото и качествено обслужване на клиентите.

С партньорите си подържаме традиционно добри, коректни бизнес отношения, оснoваващи се на стриктно изпълнение на поетите ангажименти. 

Компанията има собствена триетажна сграда (1500кв.м), в която са изпълнени всички съвременни изисквания за производство на електронни изделия.

Основните дейности на компанията са:

🚀 Монтаж на всички видове корпуси за повърхностен монтаж от 0402 до Fine Pitch (pitch – 0.3mm) компоненти, нестандартни корпуси (конвенционални корпуси след предварителна обработка на изводите, конектори, трансформатори, дисплеи и др.).

🚀 Автоматизиран монтаж на SMT елементи на едно- и двустранни печатни платки, извършван с монтажен автомат Samsung CP40CV. Скорост на монтаж – 0.26 sec/comp.

🚀 Спояване в пет-зонна конвекционна reflow пещ HELLER 1500 SX.

🚀 Спойка вълна SEHO Wave Soldering System 8100 PCS

🚀 Ръчен Конвенционален и Повърхностен Монтаж

🚀 Модулен Монтаж

🚀 Визуален Контрол

🚀 Функционален Тест и Контрол

🚀 Качествен Контрол

Свържете се с нас

Ако имате въпроси може да използвате тази форма, за да се свържете с нас. Ще се радваме да ви отговорим, както и да работим заедно

Продукция

Работим с най-добрите материали на световни производители като Amtest Associates Ltd., Kester Solder Company Ltd., Loctite Ltd., Alfa Metals, Indium Corp. и др.

Служителите на Сектрон Електроникс ООД имат дългогодишен опит в областта на монтажа на електронни елементи и са високо квалифицирани инженери, технолози и оператори, чийто опит им позволява да изпълняват перфектно поставените им задачи. Всички продукти преминават през визуален контрол на всеки производствен етап.

Краен контрол, включващ електрически и функционални тестове, се извършва съгласно специфичните изисквания на всеки клиент.
Осигуряваме доствка на компонентите и готовата продукция от и до клиента.

Фирмата притежава система за управление на качеството ISO 9001:2000.

Оборудване

В производствените ни помещения са изпълнени всички изисквания на електронното производство:

🚀 Антистатичен под

🚀 Локална аспирация и климатизация

🚀 FIFO организация на приходящите компоненти

🚀 Компютърна мрежа с интернет оптична връзка

Широка гама от активни и пасивни SMD електронни елементи се монтират от високоскоростна машина за повърхностен монтаж, след което се спояват групово в конвейрна пещ (спойка тип re-flow).

 

Speedprint SP200

Speedprint 200 Stencil Printer е входящ полуавтоматичен “stand alone” принтер, с възможности за “fine pitch” печат. Отличен отпечатък може да бъде…

Научете повече

Отличен отпечатък може да бъде постигнат при голям набор от ПП и подложки, в зависимост от размери и материал, посредством програмируемата печатаща глава и гъвкавата система за захващане от магнитни и вакуумни пинове. Мylar система осигурява бърза и надеждна настройка на отпечатъка.

Samsung CP40CV

Samsung CP40CV на Samsung Aerospace Industries, Ltd. е многофункционален, високоскоростен и прецизен автомат за повърхностен монтаж…

Научете повече

…за повърхностен монтаж, създаден за работа с голям набор от компоненти от 0402 до 42 x 42mm QFP и BGA корпуси. Използва безконтактна лазерна система за центриране на компонентите и “Upward Vision” оптична система за разпознаване на QFP, BGA, TBGA и други видове корпуси. Samsung CP40CV има капацитет от 100 фидера и скорост на монтаж до 14800 комп/час.

Heller 1500SX

Heller 1500SX Total Forced Convection Surface Mount Reflow System има 5 нагряващи зони с по два нагряващи модула над и под конвейра…

Научете повече

…над и под конвейра и с 1/10 sec време на реакция при зареждане на различни профили. Разполага с HP компютърен контрол с три термодвойки и “Win KIC Software” за настройка на температурния профил и има 560mm използваема широчина на конвейра.

SEHO 8140 PCS

SEHO 8100 PCS е машина за спойка тип вълна, която със своите две вълни и гъвкава система за настройки гарантира високо качество и бързина на производството.

Pace MBT 220A

Pace MBT 220A ремонтна работна станция осигурява ефективна ремонтна дейност на конвенционални и SMD компоненти посредством големия набор от аксесоари: мини спойка вълна, екстрактор, термопинсети и широк спектър накрайници.

Наши клиенти са:

✅ СЕКТРОН ООД – Охранителни и комуникационни системи

СОТ ЕООД – Сигнално-охранителна дейност

СТС България ЕТ – Охранителни системи

ИНОВА ЕТ – Охранителни и комуникационни системи

ДЕЙЗИ Технолоджи ООД – Касови апарати и POS системи

Цифров Свят ООД – Цифрови камери, сателитни системи

ЕЛТА-R СД – Комуникационни терминали и системи

ЛИБРА Инженеринг ООД – Електронни везни

БУЛТЕХ 2000 ООД – Електронни анализатори и системи

ТРЕМОЛ ООД – Касови апарати и POS системи

САТУРН ИНЖЕНЕРИНГ ООД – Електронна апаратура

СКАЙ ГЕЙТ България ООД – Комуникационни системи

Контакти

Сектрон - Електроникс

ул. 5004 №2
Индустриална Зона Искър
СОФИЯ, БЪЛГАРИЯ

Управител

Phone: +359 2 9116 530
Mobile: +359 888 843 9066
Fax: +359 978 42 28; +359 2 9116 501
e-mail: sectron_electronics@sectron.com

Ръководител производство

Phone: +359 91 16 535

Счетоводство и доставки

Phone: +359 978 42 28; +359 97 80 764
Phone: +359 91 16 531; +359 91 16 540

Ofis